STRAŠAN „BOKSING DEJ“: Lester gurnuo Siti na treće mesto, poker Liverpula protiv Njukasla, Totenhem petardirao Bornmut, Matić strelac za Junajted!

Sjajno popodne u Premijer ligi.

Boksing dej doneo nam je dosta golova, ali i novi šokantan poraz Mančester Sitija.

Ekipa Pepa Gvardiole izgubila je drugi put u nizu. Posle Palasa Građane je savladao i Lester posle preokreta sa 2:1.

Gosti su poveli golom Silve u 14. minutu. Ipak, samo pet minuta kasnije Olbrajton golom kruniše sjajnu akciju Lestera i poravnava na 1:1. Sa tim rezultatom se otišlo i na odmor.

Očekivala se daleko bolja igra Sitija u drugom poluvremenu, ali se to nije dogodilo. Domaćin je odigrao na vrhunskom nivou, pre svega na taktičkom planu. Siti je bio nešto opasniji, ali nije to ona četa koja je redom mlela svoje rivale. Lester je to iskoristio i preko Pereire stigao do nove velike pobede. Podsetimo, Lisice su u prethodnom kolu savladale Čelsi na Stamford Bridžu.

Ovim porazom Građani su pali na treće mesto i sada zaostaju sedam bodova za prvoplasiranim Liverpulom.

Redsi su ubedljivo savladali Njukasl sa 4:0. Lovren je postigao jedini gol u prvom delu igre, a u nastavku su redom pogađali Salah, Šaćiri i Fabinjo. Liverpul je tako nastavio izuzetno sezonu u Premijer ligi i posle 19 odigranih kola ne zna za poraz i nalazi se na prvom mestu sa šest bodova više od Totenhema.

Totenhem je nastavio da pruža sjajne partije, posle Evertona, Pevci su zgromili i Bornmut. Na Vembliju je bilo 5:0. Ponovo je blistao Son sa dva gola, a u strelce su se još upisali i Eriksen, Moura i Kejn. Vredi napomenuti i sjajnu partiju maldog desnog beka Voker-Pitersa koji je zabeležio čak tri asistencije. Ekipa Maurisija Poketina još jednom je pokazala da je u ovom trenutku najveći rival prvoplasiranom Liverpulu, te da nas čeka sigurno zanimljiv nastavak sezone.

Junajted je nastavio sa pobedama od dolaska Ole Gunasa Solšera. Đavoli su na svom stadionu savladali Hadersfild sa 3:1. Vodeći gol postigao je Nemanja Matić, a dvostruki strelac bio je preporođeni Pol Pogba. Francuz je od odlaska Murinja postao onaj stari, i ukoliko nastavi sa ovakvim partijama, Junajted će u nastavku biti daleko bolji tim. Jedini gol za goste postigao je Jorgensen.

U preostalim mečevima Everton je iskalio bes na Barnliju i slavio je sa ubedljivih 5:1, dok su mreže mirovale u dvoboju Palasa i Kardifa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Be the first to comment on "STRAŠAN „BOKSING DEJ“: Lester gurnuo Siti na treće mesto, poker Liverpula protiv Njukasla, Totenhem petardirao Bornmut, Matić strelac za Junajted!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*