VELIKI SLAVIŠA: Jokanović se emotivnim pismom oprostio od Fulama i njegovih navijača!

Srpski fudbalski trener Slaviša Jokanović izjavio je danas da je razočaran otkazom u Fulamu, ali da oseća ponos i zahvalnost.

– Uvek je razočaravajuće kada se ovako nešto dogodi, ali na moj period u Fulamu mogu da se okrenem sa ponosom i zahvaljnošću, osvrćući se na velike uspomene od mog imenovanja u ovom fantastičnom klubu pre tri godine – piše u Jokanovićevom pismu javnosti koje je objavio na društvenim mrežama.

Jokanović je smenjen u sredu posle serije loših rezultata u Premijer ligi, u koju je odveo Fulam prošle sezone velikom pobedom u baražu nad Aston Vilom.

– Bili smo na uzbudljivom putovanju zajedno. Sve je počelo kada smo izbegli ispadanje u Ligu jedan u mojoj prvoj sezoni, pre nego što smo došli do plej-ofa u sledećoj i potom izborili plasman u Premijer ligu nezaboravnog dana na Vembliju u maju. Osećam da smo dali navijačima fudbalski identitet i timu ponos. Još sam uveren da smo mogli da okrenemo stvari posle lošeg početka sezone, kao što smo radili prethodnih godina, ali sa poštovanjem prihvatam odluku kluba – naveo je Jokanović.

Posebno je zahvalio vlasniku Fulama Šahidu Kanu na ljubaznosti, ali i jer mu je dao priliku da vodi veliki klub.

– Zahvalnost dugujem i svima u klubu, bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa tim igračima, stručnim štabom i želim da zahvalim timu na posvećenosti. Na kraju, ekstremno sam zahvalan navijačima Fulama na podršci od kako sam došao, kao i veoma prijatnim porukama koje su mi slali povodom mog odlaska – dodao je.

Slaviša Jokanović je poželeo svima koji su povezani sa Fulamom sve najbolje u budućnosti.

Ekipu je kao trener umesto njega preuzeo Klaudio Ranijeri.

BETA

Be the first to comment on "VELIKI SLAVIŠA: Jokanović se emotivnim pismom oprostio od Fulama i njegovih navijača!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*