PRESREĆAN ZBOG SINA: Slaviša Koprivica je ovako prokomentarisao dolazak Balše u Partizan!

Balša Koprivica je potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom, pa će u narednom periodu imati priliku da sarađuje sa Željkom Obradovićem.

Tu priliku je već imao njegov otac Slaviša, koji je sa crno-belima 1992. godine osvojio Evroligu.

„Evo, trideset godina kasnije, Balša kreće sa iste tačke sa koje sam i ja pošao, sa saigračima iz Partizana i Žocom, u osvajanje evropske titule. Međutim, postoji razlika, mi smo imali trenera početnika, a Balša najtofejnijeg i najboljeg trenera Evrope. Razlika prava sitnica“, rekao je stariji Koprivica za Mozzartsport.


On je presrećan što je sin krenuo njegovim stopama.

„Naravno, naročito jer ima velike simbolike. Mi smo pre tri decenije krenuli na put koji je doneo šampionsku titulu. Postali smo prvaci Evrope, a ova generacija je, na čelu sa Željkom, na početku novog puta“.

Slaviša Koprivica je optimista po pitanju Partizana i teške sezone koja čeka crno-bele.

„Partizan ima mlad, perspektivan tim, momci žele da se dokažu. Imaju sve uslove da dobro rade, pravog trenera, a na njima je da treniraju dan i noć, slušaju, obostrana želja postoji pa se nadam i dobrom rezultatu“.

Njegov sin Balša ima veliki motiv da ostavi trag u Partizanu.

„Posle devet godina boravka u SAD – u vratio se u domovinu. Vidim da je zadovoljan, da mu je drago, pun je optimizma. Pre dva dana je stigao u Beograd, potrebno mu je vreme da se malo aklimatizuje. Ne znam da li će na Zlatibor ili će tim čekati u Beogradu. Igrač je Partizana, pa kako odluče. Željan je dokazivanja, a motiv je veliki, kao i ulog“.


Be the first to comment on "PRESREĆAN ZBOG SINA: Slaviša Koprivica je ovako prokomentarisao dolazak Balše u Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*