GARDIJAN PRENOSI: Francuske vlasti istražuju utakmicu PSŽ – Crvena zvezda!

Ugledni britanski list Gardijan piše da su francuske vlasti pokrenule postupak kako bi utvrdile da li je meč između PSŽ i Crvene zvezde namešten.

Lekipova vest od juče je odjeknula kao eksplozija, pa se ubrzo našla u medijima širom sveta.

Poznati francuski list odjavio je ekskluzivnu informaciju da je jedan od visokih čelnika Crvene zvezde pokušao da uplati pet miliona evra na ubedljiv poraz Zvezde od PSŽ.

Zvezda je ubrzo oštro demantovala ove tvrdnje Francuza, a danas je srpski šampion objavio još jedno saopštenje u kojem je najavio moguću tužbu protiv Lekipa.

Prema pisanju Gardijana frnacuske vlasti su upravo pokrenule postupak.

Kancijelarija za finansijsko tužilaštvo Francuske zvanično je objavilo da je pokrenut postupak i da se intenzivno radi kako bi se došlo do razjašnjenja slučaja.

Oni u svom tekstu prenose zvanična saopštenja klubova Crvene zvezde i Pari Sen Žermena, u kojima se demantuje bilo kakvo nameštanje.

Iz „ARJEL“, tela zaduženog za kockanje putem interneta, potvrdilo je L’Ekipu da nisu primetili nikakve sumnjive opklade na ovom meču. Takođe, iz UEFA nisu hteli da komentarišu, rekavši:

„UEFA nikada ne komentariše potencijalno nameštanje ili istragu o navodnom ‘fiksiranju’ utakmica kako ne bi ugrozili postupak“, kažu iz UEFA, a prenosi Gardijan.

Be the first to comment on "GARDIJAN PRENOSI: Francuske vlasti istražuju utakmicu PSŽ – Crvena zvezda!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*