PREMIJER LIGA: Jokan i Mitar nemoćni protiv Evertona, Kejn smazao Terijere, pobede Sitija i Arsenala!

Ponovo radi Hari Kejn! Gogleter Totenhema nagovestio je da se vraća u prepoznatljivu formu sa nova dva gola na gostovanju u Hadersfildu. Prvi glavom, drugi sa penala, oba u prvom poluvremenu i dovoljno za lagani trijumf Pevaca od 2:0.

Totenhem je bio bolji, nije se naprezao i iz razloga što ga sredinom nedelje očekuje okršaj sa Barselonom u Ligi šampiona pa je rutinski upisao novu pobedu.

Siguran je bio i Mančester Siti koji je ipšak slomio otpor žilavog Brajtona na Etihadu i slavio sa 2:0. Rhim Sterling je posle sjajne kontre u prvom poluvremenu doveo Građane u vođstvo, a tačku na meč stavio je sjajni Serhio Aguero u 65. minutu.

Samo minut kasnije Gvardiola je izveo Argentinca iz igre, trebaće mu u torak na gostovanju Hofenhajmu gde juri prvu pobedu u Ligi šampiona.

Arsenal je dugo lomio otpor Votforda i uspeo na kraju. Prvo je Katkart dao autogol u 81. minutu, a zatim i Mesut Ozil u 83. otklonio svaku dilemu i doneo Tobdžijama petu uzastopnu pobedu u Premijer ligi.

Sjajni Vulverhempton savladao je na svom terenu Sautempton sa 2:0 i potvrdio da bodovi protiov Sitija i Junajteda nisu bili slučajni, a siguran je bio i Lester koji je pred prepunim Sent Džejms Parkom dobio Njukasl (2:0) i nastavio mu mizerni niz bez pobede u novoj sezoni.

Na kraju katastrofu je u drugom poluvremenu doživeo Jokanovićev Fulam. Everton je po notama Gilfija Sigurdsona pregazio londonski tim – 3:0, a Islanđanin se istakao sa dva gola (promašio je i penal). Fulam je odigrao verovatno najlošiji meč ove sezone, a nije se proslavio ni Aleksandar Mitrović koji je za 90 minuta uspeo samo da zaradi žuti karton.

Mozzartsport

Be the first to comment on "PREMIJER LIGA: Jokan i Mitar nemoćni protiv Evertona, Kejn smazao Terijere, pobede Sitija i Arsenala!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*