DERBI NIJE OSTAVIO POSLEDICE: Zvezdina lagana trojka u Kruševcu, golčina Gobeljića!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su i osmi trijumf pošto su u Kruševcu savladali ekipu Napretka rezultatom 3:0.

„Crveno-beli“ su u zaostaloj utakmici petog kola Superlige Srbije odigrali koliko im je bilo dovoljno na stadionu „Mladost“ i posle derbija se vratili na pobednički kolosek.

Duel sa Kruševljanima obeležio je nekadašnji igrač ovog kluba Marko Gobeljić koji je u 16. minutu postigao neverovatan pogodak koji će sigurno ući u izbor za najlepši ove sezone.

Gobeljić je na kratko dodavanje Lorenca Ebesilija iz prekida uputio spektakularan udarac sa skoro 30 metara i pogodio gornji desni ugao gola Napretka.

Šok koji je usledio na stadionu aktuelni šampion je ekspresno iskoristio i četiri minuta kasnije preko Veljka Simića duplirao vođstvo, čime je i prelomio pitanje pobednika.

Zvezda je do kraja susreta rutinski zadržala kontrolu i bez previše poteškoća sačuvala povoljan rezultat. Najbliži pogotku domaći igrači bili su u finišu susreta, ali je pokušaj glavom Nikole Eskića završio na prečki.

Konačan rezultat je u 88. minutu postavio Milan Jevtović majstorskim udarcem iz slobodnjaka.

Nakon nova tri boda, klub iz Ljutice Bogdana je na vrhu tabele i ima ukupno 25, pet više od prvog pratioca Partizana, dok je Napredak na šestom mestu sa 13 bodova.

B92

Be the first to comment on "DERBI NIJE OSTAVIO POSLEDICE: Zvezdina lagana trojka u Kruševcu, golčina Gobeljića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*