POSAO NADOMAK KRAJA: Marka prenosi da je Ronaldo na pragu Juventusa!

Portugalski fudbaler i još uvek zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo nalazi se prema pisanju španske Marke na pragu prelaska u Juventus.

Španski medij piše da Ronaldo već dve nedelje traži kuću u Torinu i zbog toga navode kako je njegov prelazak u „Staru damu“ praktično već završen posao.

Isti izvor je u utorak javio kako je Juventus 33-godišnjem Portugalcu ponudio 120 miliona evra za četiri godine, odnosno pet miliona evra veću platu od one koju trenutno dobija u Realu.

Upravo zbog visine primanja je bilo nesuglasica na relaciji Ronaldo – Florentino Peres, jer Kristijano smatra da zaslužuje bar onoliko novca koliko Mesi prima u Barseloni.

Prednost je kod ponude Juventusa četvorogodišnji ugovor igraču koji je već ušao u 34. godinu. Ronaldo bi se tako obezbedio do poznih godina karijere iako trajnije opadanje njegove forme još uvek nije na vidiku.

Marka smatra da Madrid ima prednost jer odgovara Ronaldovoj porodici, a i njegovo rodno mesto je na sat i po vremena leta. S druge strane, za Torino kažu da je hladniji grad sa manje pogodnosti, ali da navijači „Stare dame“ žive za fudbal na svakoj utakmici, te da je i sam Ronaldo nekoliko puta spomenuo da navija za Juventus.

On bi prelaskom u Juventus zaigrao u još jednoj od „liga petice“ pošto se u Engleskoj dokazao, postao je nezamenljivi deo istorije Reala od 2009. do sada i mogao bi da postane i deo tradicije Juventusa.

B92

Be the first to comment on "POSAO NADOMAK KRAJA: Marka prenosi da je Ronaldo na pragu Juventusa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*