VELIČKOVIĆ: Ne smeta mi kad mene vređaju, ali ne dirajte porodicu!

Foto: KK Partizan

Novica Veličković, kapiten Partizana, očigledno nije bio zadovoljan porazom od Crvene zvezde u prvom polufinalnom meču Superlige Srbije.

„Mislim da nismo izdržali u nekom planu, dogovoru. Utakmica ko utakmica, teška, kao i svaki derbi. Bilo 20 ili 1 razlike izgubio si. Idemo sledeću utakmicu da odigramo pred svojim navijačima i da vratimo seriju“, rekao je Novica posle meča.

Novica se zahvalio Zvezdi na fer igri, a navijačima crveno-belih boja poručio je sledeće:

„Kad uradim nešto konctrenisan sam na stvari na terenu, dođi bodri… Ne smeta meni kada oni svi navijaju protiv mene, ali ljudi manite se porodica i tih sličnih stvari. To je nešto najružnije što se dešava u sportu. U jednom trenutku sam rekao momku, „ne diraj tamo gde se ne dira“. Ja zvezdu poštujem i bez ova dva kluba, ne bi bilo ništa i ne bismo imali ovakve utakmice. Nisam ja pukao, vređaj slobodno, ali nemoj da ideš toliko duboko“, pručio je Novica.

Novinar je na konferenciji za štampu konstatovao da je igračima Partizana falila energija, a Novica se složio s tim.

„Mogu reći da ste u pravu. U jednom trenutku smo se povukli i kiksnuli. Dali su nam dosta koševa u 3/4 gde smo imali utakmicu. Ova razlike je nerealna na kraju, spustili smo gard… Imamo manje od 48 sati za drugu utakmicu. Ovo je za nauk svim ‘mojim’ mladim igračima, talenat je mizeran deo košarke, a borbom se dolazi do svega“, zaključio je Novica.

B92

Be the first to comment on "VELIČKOVIĆ: Ne smeta mi kad mene vređaju, ali ne dirajte porodicu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*