OTVORENO O SVEMU: Štepanek govorio o saradnji sa Novakom Đokovićem!

Radek Štepanek, bivši češki teniser, pričao je o svojoj, nedavno okončanoj, saradnji sa Novakom Đokovićem.

Štepanek je rekao kako je bilo poteškoća u profesionalnom radu sa Novakom, ali da je njihov lični odnos ostao dobar.

“Novak je teniska legenda, on je osvojio sve što je mogao i perfekcionista je. Naš rad je bio veoma intenzivan. Danas svi igrači mogu da urade sve, ali ono što uradite kada napustite teren je ono što pravi razliku”, rekao je Štepanek.

Đokoviću rezultati nisu krenuli na bolje otkad je raskinuo saradnju sa Štepanekom, a najnovije razočaranje doživeo je porazom u drugom kolu Mastersa u Madridu od Kajla Edmunda.

PROČITAJTE JOŠ:  BIĆE TO PRAVI SPEKTAKL: Novaka u trećoj rundi čeka najmlađi teniser u Top 100, uspeo da pobedi i Nadala!

“Postoje raličitosti između igrača. Novak je neverovatan i on je profesionalac. Međutim, kao trener nekad vidite da ono što kažete neće pomoći igraču. Agasi je imao veoma dobru izreku, a to je – ako nisi deo rešenja, onda si deo problema. Rad sa Noletom mi je dao priliku da radim i sa Agasijem, a to smatram velikim poklonom”, rekao je Štepanek.

Radek smatra da je Agasi uradio za Novaka veliki posao i da je istinski želeo da pomogne srpskom igraču.

“Za svojih 30 godina u tenisu nisam upoznao mnogo ljudi kao što je Agasi. Ono što je on uradio za Novaka je neverovatno. Želeo je da mu pomogne iz sveg srca. Rekao je da je za njega radio i džabe, a to retko možete videti u svetu”, zaključio je Radek Štepanek.

PROČITAJTE JOŠ:  NOVAK U LAGANOM RITMU DO TREĆEG KOLA: Đoković rutinski savladao Congu, sledi talentovani Kanađanin!

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači.

B92

Komentari na "OTVORENO O SVEMU: Štepanek govorio o saradnji sa Novakom Đokovićem!"

Ostavite vaš komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*