OTVORENO: Iliev govorio o potencijalnom dolasku Adema Ljajića u Partizan!

Turski mediji su pre nekoliko dana zatresli Srbiju informacijom da je Partizan pokušao da dovede Adema Ljajića na pozajmicu iz Bešiktaša.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev je posle trijumfa na Kipru, ipak, demantovao pisanja medija sa Bosfora.

– Kada pričate o Ademu Ljajiću, pričate o vanserijskom igraču koji je mnogo doneo i Partizanu i reprezentaciji Srbije, to je igrač evropskog kova. Međutim, u ovom momentu ni najmanje nije realna opcija. Kao što znate, Partizan je poslednjeg dana prelaznog roka, do kada se sklapao tim i prijavljivao za grupnu fazu Lige konferencija, rešio ono najbitnije, Ademov dolazak bi onda značio da će igrati Superligu Srbije, a za igrača tog formata nije realno da se tako nešto i razmišlja – rekao je Iliev.


Što se tiče predstojećeg večitog derbija, Iliev očekuje dobar meč.

– Očekujem veoma kvalitetnu utakmicu, jer su i Partizan i Crvena zvezda u situaciji koju srpski fudbal odavno ne pamti. Pobedama u Evropi klupski koeficijent raste, oseća se na svakom koraku da vera u fudbal opet postoji, da dva naša dva najveća kluba imaju kvalitet. Derbi zato dolazi u pravom momentu, kada je euforija sa obe strane na maksimumu, pošto je sezona odlično otvorena i ambicije postoje i u Evropi i u domaćem takmičenju.

Podsetimo, Partizan će dočekati Crvenu zvezdu u nedelju na stadionu u Humskoj, utakmica počinje od 18 časova, a crno-beli u meč ulaze sa prednošću od dva boda u odnosu na ljutog rivala.

 


Be the first to comment on "OTVORENO: Iliev govorio o potencijalnom dolasku Adema Ljajića u Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*