JEDNA OD NAJVEĆIH POBEDA U KARIJERI: Đereova lekcija Sepiju za plasman u 1/4 finale Istanbula!

Laslo Đere nastavio je da pruža sjajne partije na turniru u Istanbulu.

Srpski teniser je u osmini finala savladao trećeg nosioca Andreasa Sepija posle velike borbe sa 2:1 (6:3, 6:7, 6:3). Meč je trajao 138 minuta.

Ovo je bio njihov prvi međusobni duel.

Đere je katastrofalno započeo meč, izgubio je prva tri gema, a Sepi je u tom periodu napravio dva brejka. Ipak, od tog trenutka na terenu se sve menja.

Đere je zaigrao mnogo bolje, a Italijan je krenuo da greši. Srpski teniser vezuje čak šest gemova i stiže do vođstva 1:0 u setovima.

U drugom setu viđena je velika borba, ali nijedan teniser nije mogao do brejka, pa se sve odlučivalo u taj-brejku. Sepi je lako stigao do velike prednosti od 5:1, Međutim, Đere nije hteo da se preda. Osvojio je tri poena u nizu i smanjio na 5:4. Imao je Laslo veliku šansu da izjednači, ali se u odsudnom trenutku okliznuo, pa je na kraju Italijan uspeo da izjednači na 1:1.

Lasle je sjajno startovao u odlučujućem setu. Napravio je brejk i poveo sa 2:0. Sepi, ipak, pravi ribrejk i smanjuje na 2:1. Usledilo je nekoliko gemova u kojima brejkovan nije bilo. Đere je pretio, ali nikako nije mogao da još jednom oduzme servis rivalu.

Konačno u osmom gemu, Đere pravi ključni brejk i dolazi do prednosto od 5:3. Srbin je bez puno problema osvojio naredni gem i prošao u 1/4 finale turnira u Isrtanbulu.

Tamo ga čeka bolji iz duela Trungeliti Lorenco.

 

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači

Be the first to comment on "JEDNA OD NAJVEĆIH POBEDA U KARIJERI: Đereova lekcija Sepiju za plasman u 1/4 finale Istanbula!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*