ALIMPIJEVIĆ KIPTI OD BESA: Zvezda nije pobedila, nego je Tamiš izgubio!

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević kaže da „crveno-beli nisu pobedili Tamiš, već je domaćin izgubio“.

„Tamiš je ovo izgubio, nije Zvezda pobedila. Čestitke mom kolegi Bojanu Jovičiću i njegovom timu. Znam odlično sa koliko energije i ljubavi prema ovom poslu radi i sve pohvale za ovaku vrstu stabilnosti u dobrim rezultatima. Zasluge za to pripadaju pre svega njemu, naravno i vodećim ljudima u klubu,“ rekao je Alimpijević.

Srpski šampion bio je na korak do još jednog šokantnog poraza u nacionalnom šampionatu, ali je Stefan Janković, posle dve ogromne greške domaćeg sastava u poslednje četiri sekunde igre, uz zvuk sirene ipak doneo trijumf gostima.

„Zvezda je zasluženo pobedila jer ako neko na dve sekunde pre kraja, na dva razlike za nas baci onakav pâs, koji se ne baca ni u pionirskom uzrastu, i ako na čeonom autu ostavimo igrača samog na tri poena, a samo tri poena ne smemo da primimo, to je naš poraz i pobeda Zvezde. Od srca čestitam i mojim mocima na srcu, borbi, energiji, što se nisu uplašili protivnika i što se nisu predali na 17 razlike. Žao mi je igrača, njima je najteže“ kaže Jovičić.

Ekipa sa Malog Kalemegdana nalazi se na drugoj poziciji grupe A sa učinkom 4-1, odnosno pobedom manje od prvoplasiranog čačanskog Borca, tima koji ih je savladao u prošlom kolu.

S druge strane, sastav iz Pančeva doživeo je treći neuspeh i treći je.

B92

Be the first to comment on "ALIMPIJEVIĆ KIPTI OD BESA: Zvezda nije pobedila, nego je Tamiš izgubio!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*