TERZIĆ SPREMIO BOMBU IZ SERIJE A: Zvezda ozbiljno zainteresovana za omalenog Brazilca! (VIDEO)

zvezdan-terzic-crvena-zvezda

Crvena zvezda sprema senzacionalno pojačanje iz Serije A za ovo leto.

Lider Superlige već odavno pravi planove za leto i izvesne kvalifikacije za Ligu šampiona.

Zbog toga je na čelnicima u Ljutice Bogdana zadatak da naprave snažan tim.

Zvezda planira kapitalno pojačanje na poziciji ofanzivnog veziste. Prvi pik je fudbaler Beneventa Giljerme.

On je prethodnih sezona pružao odlične partije u Legiji zbog čega je zaradio transfer u Seriju A.

Omaleni Brazilac ima 26 godina, visok je 174 cm i igra na pozicijama ofanzivnog veznog, desnog krila, polušpica, a može da se snađe i na levom krilu. Sa Legijom je osvojio tri titule i dva nacionalna kupa za tri sezone, odigrao 150 utakmica, upisao 21 gol i 23 asistencije. Posebno ga karakterišu plejmejkerske sposobnosti i činjenica da voli da razigrava saigrače i stvara im šanse za gol.

Na zimu je došao u Benevento i ostavio je izuzetan utisak. Bio je jedan od najboljih fudbalera Veštica, ali nije uspeo da spasi tim ispadanja u Seriju B. Odigrao je 11 mečeva na kojima je upisao dva gola i dve asistencije.

Pošto je Benevento ispao iz lige, on će na leto najverovatnije napustiti klub.

Zvanično, Giljerme je u redove Veštica stigao na pozajmicu iz fantomskog kluba Santa Kruz Alvarenga iz portugalske pete lige. Ovaj klub služi kao most investicionih fondova i menadžerskih agencija. Od ukidanja vlasništva treće strane, menadžerski fondovi ne mogu da budu vlasnici ugovora nad igračima i prinuđeni su da posluju preko klubova koji dovode igrače samo na papiru.

Pored Crvene zvezde za njegove usluge zainteresovan je Torino, koji je spreman da plati 3.500.00 evra, a tu zaradu bi podelili menadžerski fond i Benevento.

Njegov trener Robero de Zerbi ga izuzetno ceni, o čemu svedoči i sledeća izjava.

– Imamo igrače poput Giljermea ili Djuričića koji bi mogli da igraju u ekipama kao što su Roma, Napoli i Inter. Imaju kvalitete za to, rekao je Zerbi.

Giljerme je trenutno povređen, i očekuje ga pauzza od mesec dana, što znači da će biti spreman za start naredne sezone.

U Crvenoj Zvezdi ne kriju da ga žele u svojim redovima, ali nisu veliki optimisti da će uspeti da se izbore za platežno moćnijim evropskim klubovima za njegov potpis.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

 

Be the first to comment on "TERZIĆ SPREMIO BOMBU IZ SERIJE A: Zvezda ozbiljno zainteresovana za omalenog Brazilca! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*