LALATOVIĆ: Zvezdu je skoro nemoguće pobediti!

lalatovic-nenad-cukaricki

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović ističe da njegove fudbalere očekuje veoma težak zadatak protiv Crvene zvezde, koju je opisao kao „skoro nepobedivu“, ali da će uraditi sve da naprave iznenađenje.

– O Crvenoj zvezdi ne bi trebalo previše trošiti reči, to je, u ovom trenutku, naš najbolji tim. Skoro su nepobedivi. Imaju ogroman fond jako kvalitetnih igrača, što su dokazali ovogodišnjim partijama. Nema sumnje da su favoriti, a mi ćemo dati sve od sebe da se pred zvezdaškom publikom predstavimo u što boljem svetlu. Međutim, teško je pobediti sada već novog šampiona Srbije – rekao je Lalatović na konferenciji za novinare za Banovom brdu.

Lalatović, posle odrađenih suspenzija Miladina Stevanovića i Darka Puškarića i oporavljenog Darka Zorića, na raspolaganju ima kompletan tim.

– Najbitnije mi je da imam sve igrače na okupu protiv Spartaka u nedelju i protiv Partizana u revanšu polufinala Kupa. A protiv Zvezde ću izvesti sve ono najbolje što budem imao na raspolaganju. Čak i ako izgubimo, da probamo barem pošteno da ih namučimo.

Smatra i da Čukarički zaslužuje plasman u Evropu i da posle duela sa Crvenom zvezdom dolaze lakše utakmice u Superligi.

– Čukaričkom je mesto među prva četiri tima. U nedelju nas očekuje veliki derbi za Evropu sa Spartakom, a našim konkurentima tek sad preostaju mečevi sa Zvezdom i Partizanom – zaključio je Lalatović.

Utakmica 3. kola plej-ofa Superlige Crvena zvezda – Čukarički zakazana je za sredu od 18 sati na stadionu „Rajko Mitić“.

Tanjug

Be the first to comment on "LALATOVIĆ: Zvezdu je skoro nemoguće pobediti!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*