IGRAĆE SE DOBAR FUDBAL: Totenhem spremio trenersku bombu

Hari Kejn-Totenhem-Liga Evrope
FOTO: Tottenham Hotspur

Bajern ga je pustio prelako i tu šansu je sačekao Totenhem.

Londonski klub ne uspeva da pronađe trenera koji će uspeti da donese trofej, trenera koji će opravdati velike ambicije navijača. Delom i zbog toga što se ni trenerima ne veruje u potpunosti, ali i veliki stručnjaci su u severnom Londonu ostajali bez trofeja.


„Pevci“ šanse da preokrenu sudbinu kluba vide u trenerskoj zvezdi u usponu, Julijanu Nagelsmanu, prenosi „Sky Sports“. Navodno su u toku završni pregovori, pa je posao gotovo završen.

Danijel Levi, predsednik kluba, odlučan je u nameri da je Nagelsman pravi čovek za to jer Nemac vidi Totenhem kao veliki klub, ali i kao tim koji ima veliki potencijal. Jedino što je u ovom trenutku kočnica ovom poslu je briga Nagelsmana koliko će učestvovati u transferima i krojenju politike kluba.

Bajern je iznenadio sve kada je krajem marta odlučio da se rastane sa Nagelsmanom. Na njegovo mesto u Minhenu došao je Tomas Tuhel, a njegovi rezultati pokazuju koliko je ovo teška stolica.

Nagelsman se proslavio kada je Hofenhajm transformisao iz tima koji se bori da ne ispadne iz Bundeslige u tim koji je došao do Lige šampiona. U tom momentu je bio mlađi od većine fudbalera koje je trenirao.


Sa Bajernom je u prvoj sezoni osvojio titulu, ali drugu sezonu nije završio. Totenhem je bez trenera od kada se rastao sa Antonijom Konteom.

Tim do kraja sezone kao privremeni menadžer predvodi Rajan Mejson, koji je isti posao radio i nakon odlaska Žozea Murinja.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "IGRAĆE SE DOBAR FUDBAL: Totenhem spremio trenersku bombu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*