JANKOVIĆ PODSEĆA VEČITOG RIVALA: Od kad sam u Partizanu niste nas pobedili!

Fudbaler Partizana Marko Janković rekao je danas da nema potrebe za pritiskom u njegovoj ekipi pred „večiti“ derbi sa Crvenom zvezdom.

„Nema potrebe da imamo pritisak. Treba mirno da uđemo u utakmicu i damo sve od sebe, a rezultat će doći sam po sebi. Dugo od kada sam tu nismo izgubili derbi i oni bi trebalo malo da se zapitaju“, rekao je Janković novinarima posle treninga u Beogradu.

Zvezda i Partizan će u subotu igrati prvu utakmicu plej-ofa Super lige, u kojoj crveno-beli imaju šest bodova više.

Po rečima Jankovića, Partizan se nada tituli dok god je matematički u igri i istakao je da priželjkuje da se ponovi prošla sezona

„Na nama je da dobijemo sve do kraja, a na njima je da li će da kiksnu. Svi znamo kakva nas utakmica čeka i nadam se pozitivnom rezultatu. Sve je pod kontrolom, atmosfera je super i nadam se da će tako biti do kraja sezone“, naveo je Janković.

On je kazao da se ne opterećuje pred predstojeću utakmicu.

„To su utakmice zbog kojih se igra fudbal, kada se stvaraju junaci. Spreman se kao i za svaku. Bitno mi je da odradim najbolje moguće šta trener traži od mene“, kazao je Marko Janković i dodao da ne razmišlja da li će mu predstojeći derbi biti poslednji.

Njegov saigrač Danilo Pantić rekao je da se Partizan sprema kao i za svaku drugu utakmicu.

„Derbi je uvek utakmica za sebe, pogotovo za nas koji smo odrasli ovde. Utakmica od velikog značaja i takve je veoma lepo igrati. Odmeriće se dve kvalitetne ekipe pa neka pobedi bolji“, rekao je Pantić.

On je naveo da mu je drago što napreduje i igra sve bolje.

Pantić je kazao da je Zvezda kvalitetna ekipa, što se vidi i u prvenstvu i da odlazak zimus Ričmonda Boaćija i Gelora Kange neće značiti u derbiju.

„Pritisak je na njima, imaju šest bodova prednosti, imaju šta da brane. Ja pritisak ne osećam, drugi smo i ništa ne možemo da izgubimo, već samo mnogo da dobijemo u derbiju“, kazao je Pantić.

Njemu će rival biti Nemanja Radonjić, koji je u mlađim kategorijama nastupao za Partizan, a sada je u Crvenoj zvezdi.

„Neće biti uvertire. Sa Radonjićem sam igrao ceo život i bliski smo prijatelji“, rekao je Pantić.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igraće se u subotu od 18.30 na stadionu „Rajko Mitić“.

BETA

Be the first to comment on "JANKOVIĆ PODSEĆA VEČITOG RIVALA: Od kad sam u Partizanu niste nas pobedili!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*