VUČIĆU TEŠKO PAO PORAZ: Gledao sam utakmicu sa velikim Partizanovcem, sekirali smo se i tugovali zajedno!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u Mostaru da naša zemlja ima dobru saradnju sa Crnom Gorom, ali je preneo da je žalio zbog jučerašnjeg poraza košarakaša Crzvene Zvezde protiv Budućnosti iz Podgorice.

On je, na konferenciji za štampu posle sastanka sa premijerom Bugarske Bojkom Borisovom, rekao da je sinoć, na večeri razgovarao sa predsednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem.

– Imali smo srdačne razgovore sa predsednikom Vujanovićem. Imamo dobru trgovinsku razmenu sa Crnom Gorom u vrednosti od preko 700 miliona evra. Sa tom zemljom imamo dobre odnose i o tome smo razgovarali – kazao je Vučić.

On je ukazao da su se tokom večeri on i Dodik, iako je on navijač Partizana, zajedno sekirali i tugovali zbog poraza košarkaša Crvene Zvezde.

– Iako je Dodik Partizanovac, zajedno smo se sekirali i tugovali što je Crvena Zvezda izgubila, a Vujanović se radovao. Mi smo mu čestitali. Nadam se da će i on nama čestitati za koji dan – rekao je Vučić.

Tanjug

Be the first to comment on "VUČIĆU TEŠKO PAO PORAZ: Gledao sam utakmicu sa velikim Partizanovcem, sekirali smo se i tugovali zajedno!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*