MILOJEVIĆ: Ne smemo da razmišljamo o duelu sa Partizanom!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegovi fudbaleri ne smeju da razmišljaju o duelu sa Partizanom jer ih čeka važna utakmica sa Zemunom.

– Spremićemo se kao i za sve ostale utakmice. Neće biti ništa lakša ili teža. Daćemo sve od sebe. Moramo da budemo ono što jesmo i damo sve od sebe na terenu – rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Zvezda će u četvrtak od 17.00 na svom stadionu igrati protiv Zemuna u 30. kolu Superlige Srbije, poslednjem pred plej-of.

Milojević zbog suspenzije neće moći da računa na Filipa Stojkovića, a povreda na Vujadina Savića i Mičela Donalda, dok je neizvestan nastup Nenada Krstičića.

– Krstičić je u ful trenažnom procesu. Vujadin je svakim danom sve bolje i bolje i nadam se da će brzo da bude u konkurenciji. Drago nam je i što je Donald počeo da trenira i njega očekujem posle ove utakmice – naveo je Milojević.

On je kazao da ne zna kojim igračima preti suspenzija, s obzirom na „večiti“ derbi koju Zvezdu čeka već u prvom kolu plej-ofa.

Pročitajte još Babić: Prvenac posvećujem navijačima

– Nećemo da kalkulišemo u tom vidu. Spremaćemo se na najbolji mogući način. Derbi je utakmica koja je daleko od nas i moramo da gledamo samo prvu narednu, koja je najbitnija – kazao je trener crveno-belih.

Milojević je pozdravio odluku da se utakmica sa Partizanom pomeri sa utorka na naredni vikend.

– Dešavalo se da smo odmah igrali u ponedeljak ili utorak… Dok sam igrao u Grčkoj, tada se nije igralo. Igrači su ljudi i vernici i treba taj praznik da provedu sa svojim najmilijima. Sa te strane pozdravljam odluku – rekao je Milojević.

Imao je samo reči hvale za narednog protivnika Zemun, posebno trenera te ekipe Milana Milanovića za koga je kazao da od njega može mnogo da nauči.

– Dolazi nam protivnik koji je, bez preterivanja, hit prolećnog dela prvenstva. Zemun nema puno dodirnih tačaka sa onom ekipom iz prvog dela sezone. To je ekipa koja stvarno ima izuzetno dobre pojedince. Igraju dobar, disciplinovan i agresivan fudbal – kazao je Milojević.

Trener Crvene zvezde je u svoje i ime igrača pozvao navijače da dođu u što većem broju. Ulaz na stadion „Rajko Mitić“ će biti besplatan.

BETA

Be the first to comment on "MILOJEVIĆ: Ne smemo da razmišljamo o duelu sa Partizanom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*