JOŠ JEDAN RASTANAK: Posle Agasija, Novak prekinuo saradnju i sa Štepanekom!

Nakon što je raskinuo saradnju sa Andreom Agasijem, Novak Đoković je istu stvar učinio i sa Radekom Štepanekom.

PR tim najboljeg srpskog tenisera objavio je saopštenje u kome se navodi da su se on i Štepanek posle Majamija dogovorili da završe saradnju.

– Posle turnira u Majamiju Novak Đoković i njegov teniski trener Radek Štepanek odlučili su da završe saradnju. Privatni odnosi sa Radekom su bili i ostaće izvanredni, a Novak je uživao da radi sa njim i uči od njega. Izuzetno je zahvalan na podršci koju je dobijao od Radeka tokom proteklog perioda. Novak ostaje fokusiran na napredak, i željan je da se vrati jači i odlučniji posle dugačke pauze zbog povrede, koja je uticala na njegovo samopouzdanje i igru. U isto vreme, Novak konstantno i strastveno traži nove načine da povrati pobedničku formu. Đoković će posle kratkog odmora sa porodicom početi sa pripremama za sezonu na šljaci i za predstojeće turnire. Saradnja sa Andreom Agasijem takođe se završila – stoji u saopštenju PR tima Novaka Đokovića.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

 

Be the first to comment on "JOŠ JEDAN RASTANAK: Posle Agasija, Novak prekinuo saradnju i sa Štepanekom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*