NOVAK OBRADOVAO NAVIJAČE: Posle dugo vremena više ne osećam bol!

Novak Đoković je obradovao sve svoje navijače.

Šestostruki osvajač Majamija izjavio je da posle dugo vremena ne oseća nikakav bol.

– U poslednjih nekoliko dana sam mogao, posle dugo, dugo vremena, da se fokusiram na svoju igru, a ne da mislim na to da li ću osećati bol ili ne – kao što je do sada bio slučaj. Zaista mi prija jer je sve drugo nosilo i bol sa sobom. Sada ga nema i to je najvažnija stvar, rekao je Novak pred start Mastersa u Majamiju.

Novak je ove godine odigrao svega pet mečeva. Učestvovao je na Australijen Openu i u Indijan Velsu, gde je eliminisan u drugom kolu od Japanca Toro Danijela.

– Ovogodišnje izdanje turnira biće posebno jer je ovo poslednji put da ćemo igrati na terenima u Ki Biskejnu. Pokušaćemo da uživamo što više i da izvučemo ono najbolje iz svega. Što se mene tiče, očigledno je da je moj pristup poprilično drugačiji nego ranijih godina zbog svega što se dešavalo u vezi mog lakta. Iskreno, nemam nikakva očekivanja, poručuje Đoković.

Đokovića u drugom kolu očekuje duel protiv boljeg iz meča između Miše Zvereva i Benoe Pera.

– I dalje nisam na optimalnom nivou, ali radim na tome. Svaki dan je deo procesa za mene i nova prilika da učim, rastem, budem bolji… To što se već dve godine mučim sa povredom je i te kako uticalo na moju igru, pa sam se sve vreme trudio da pronađem način da igram bez ikakvog bola – što nisam imao priliku da osetim previše puta u poslednje dve godine.

Novak Đoković će pored singla u Majamiju igrati i u dublu u paru sa Viktorom Troickim. Srpska kombinacija u prvom kolu igra protiv Nikole Mektića i Aleksandra Peje.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "NOVAK OBRADOVAO NAVIJAČE: Posle dugo vremena više ne osećam bol!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*