DOBRE VESTI: Obradović obradovao navijače Partizana!

Košarkaši Partizana u sredu gostuju Monaku u okviru 24. kola Evrolige.

Pre odlaska put Monte Karla oglasio se trener Parnog valjka Željko Obradović.

 


– Svesni smo njihovih kvaliteta, ali idemo sa velikim ambicijama, da odigramo najbolje što možemo. Znamo koliko su važni svi mečevi do kraja Evrolige, ali idemo iz utakmice u utakmicu, u ovom trenutku je to Monako. Očekuje nas teška utakmica, ali mislim da moramo da imamo najveću moguću ambiciju.

Partizan trenutno ima skor od 12 pobeda i 11 poraza, dok su izabranici Saše Obradovića na 13 trijumfa i deset neuspeha, pa ne treba ni govoriti koliko je važan ovo meč za oba tima.

– Bila je zanimljiva utakmica i prošle godine sa njima, a i ova koju smo igrali u prvom delu. Može da bude različita od prethodnih s obzirom da oni imaju mogućnost da igraju sa četiri mala igrača ili sa tri visoka, ponekad i sa četiri gde u odbrani koriste preuzimanje… To su sve stvari na koje moramo da reagujemo u toku utakmice – rekao je Obradović i dodao:

– Imali smo u poslednjim utakmicama odlične momente, imali smo i loše, tako da su to neke stvari koje su vrlo bitne kada se priča o toj ili bilo kojoj sledećej utakmici.

 


Obradović je saopštio i dobre vesti, a to je da su svi igrači spremni za utakmicu, te će put Monaka i Italije krenuti svih 15 igrača.

Podsetimo, dva dana nakon duela sa Monakom crno-bele očekuje gostovanje i Virtusu u Bolonji.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

Be the first to comment on "DOBRE VESTI: Obradović obradovao navijače Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*