KONTE VIDI GLAVNI RAZLOG SLABIJIH REZULTATA: Nisam ja problem, klub treba da pokaže ambiciju!

conte-konte

Antonio Konte, menadžer fudbalera Čelsija, kritikovao je klub da nema dovoljno velike ambicije, za razliku od njega.

Konte je u svojoj prvoj sezoni na ‘Stamford Bridžu’ osvojio titulu, ali se tim u drugoj muči i trenutno zauzima petu poziciju sa 53 boda.

‘Plavci’ su doživeli čak sedam poraza ove sezone i zaostaju pet bodova za četvrtoplasiranim Totenhemom, a čak 22 za liderom Mančester sitijem.

„Nije u pitanju moja ambicija, već klub mora da je pokaže. Trener radi svaki dan veoma naporno, ali na klubu je da pokaže ambiciju“, izjavio je Konte pred duel sa ‘Građanima’.

Italijanski stručnjak nije bio zadovoljan transfer politikom kluba, posebno prodajom Nemanje Matića u Mančester junajted, pa je Čelsi autsajder u duelu sa Sitijem koji je na programu od 17.00.

„Moramo da im se divimo, jer imaju fantastičnu sezonu, veoma je teško naći im manu“.

On je posebno pohvalio svog kolegu Pepa Gvardiolu koji radi sjajan posao sa Sitijem.

„Kada radite dobro i stvarate dobar osećaj, onda možete da radite u smeru u kom želite da popravite tim. I pored toga, Siti ima dosta novca na raspolaganju, a kada spojite dobrog trenera i taj novac, ovo vam je rezultat“, zaključio je Konte.

B92

Be the first to comment on "KONTE VIDI GLAVNI RAZLOG SLABIJIH REZULTATA: Nisam ja problem, klub treba da pokaže ambiciju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*