PRAVA ŠTETA: Krajinović posle velike borbe ostao bez finala Dubaija!

Srpski teniser Filip Krajinović nije se plasirao u finale turnira u Dubaiju, pošto je danas izgubio od Lukasa Puja.

Krajinović je posle velike borbe sa 2:1 u setovima (6:3, 6:7, 7:6) poražen od tenisera iz Francuske, posle dva i po sata igre.

Ovo je bio njihov treći međusobni duel i druga pobeda Francuza.

U prvom setu Puj je napravio jedan brejk što je bilo dovoljno da povede sa 1:0.

Drugi set doneo je daleko veću neizvesnost, iako se činilo da će Francuz bez problema stići do pobede. Puj je u petom gemu napravio brejk. Imao je rival našeg tenisera prednost od 5:3. Ipak, u odsudnim trenucima Krajinović je zaigrao dosta bolje. Prvo je svojim servisom smanjio na 5:4, a zatim je napravio ribrejk i izjednačio na 5:5. Pobednik seta se odlučivao u taj-brejku. Filip je od samog početka 13. gema bio u prednosti, pa je na kraju rezultatom 7:4 stigao do izjednačenja u setovima.

Ništa manje borbe nije bilo ni u odlučujućem setu. Ovoga puta nijedan igrač nije uspeo da napravi nijednu brejk loptu, pa je i ovaj set otišao u taj-brejk. Nažalost, Puj je sada bio bolji. Francuz je kao Krajinović u drugom setu sve vreme bio u vođstvu te je poveo sa 6:3. Filip je spasao prve dve meč lopte, ali nije mogao i treću, pa je Puj otišao u finale.

Protivnik Puju u borbi za titulu biće pobednika duela u kom će se sastati Španac Roberto Bautista-Agut i Malek Žaziri iz Maroka.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

 

Be the first to comment on "PRAVA ŠTETA: Krajinović posle velike borbe ostao bez finala Dubaija!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*