SILNI SPARSI: Totenhem razbio Ročdejl, VAR tehnologija pravila šou!

Fudbaleri Totenhema plasirali su se u četvrtfinale FA kupa pobedom nad Ročdejlom sa 6:1 u ponovljenoj utakmici najbrojnijeg fudbalskog takmičenja u Engleskoj.

Posle 2:2 u gostima, ’Pevci’ su bili ubedljivi na svom terenu, uprkos tome što je bilo mnogo problematičnih odluka sudije Pola Tirnija.

Totenhem je do prednosti došao u šestom minutu preko Erika Lamele, ali je video tehnologija VAR „reagovala“ i pogodak je poništen, iako je situacija u najmanju ruku sumnjiva.

Ipak, nekoliko minuta kasnije Son je pogodio za 1:0, da bi u 28. promašio penal koji je prvo postigao. Ipak, zastao je i mnogi igrači su ušli u kazneni prostor, pa je bio neprecizan kod drugog pokušaja.

„Kazna“ za sve ovo stigla je samo četiri minuta kasnije, kada je Hamfirs pogodio za izjednačenje.

Po veoma lošem vremenu u Londonu počelo je drugo poluvreme, a Fernando Ljorente se na najbolji način zahvalio menadžeru Maurisiju Poćetinu što mu je ukazao šansu. Od 47. do 59. minuta je postigao het-trik i rešio pitanje pobednika.

Nešto kasnije Son svojim drugim pogotkom povisio na 5:1, da bi konačan rezultat u bukvalno poslednjem napadu postavio rezervista Voker-Piters.

B92

Be the first to comment on "SILNI SPARSI: Totenhem razbio Ročdejl, VAR tehnologija pravila šou!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*