DOSTA MU JE „RIJALITIJA“: Ivica Iliev poslao žestoku poruku Crvenoj Zvezdi!

Partizan je upisao važnu pobedu u Šapcu, ali i ovoga puta su nakon utakmice stigle snažne optužbe iz tabora večitog rivala.

Sportski direktor Crvene Zvezde Mitar Mrkela izjavio je kako su crveno-beli bolji tretman imali u vreme Toleta Karadžića.

Ova izjava je iznervirala njegovog kolegu iz Partizana Ivicu Ilieva, koji je u intervjuu za Telegraf Zvezdi predložio revolucionarno rešenje.

– Hajde ovako, da bismo završili sa ovim rijalitijem, zamolio bih glavnog i odgovornog urednika cele ove priče i njegovog rođaka iz sudijske komisije, da oni odluče koje će sudije da sviraju Partizanu, a koje će Zvezdi – do kraja! Nećemo se buniti ni za jednog! Evo, da bi prestali sa rijalitijem, neka to urade i neka nam se onda više skinu sa leđa. Neka izaberu sudije i da nas puste da igramo. Stvarno, više…Lično bih jako voleo da završimo sa ovim rijalitijem. Pošto svi znamo ko je režiser cele ove priče i to smo prošli put rekli, iako se sada gospodin Mitar Mrkela potpisao kao neko ko je zauzeo stav. Ali ja poznajem gospodina Mrkelu, veliki je igrač, bez mrlje u karijeri, veliki je čovek i imam neverovatan odnos sa njim i jednostavno znam da ovo nije on, ovo nisu njegovi maniri. Ovako svako, ne samo on, može da kaže i da se bilo kome stave reči, ali to nije on. Može i neko drugi, treći, četvrti ili peti da se isturi, što su već činili, ali sve se zna.., rekao je Iliev za Telegraf.