ZEMLJOTRES: Ivica Iliev podneo ostavku!

Ivica Iliev više nije sportski direktor Partizana.

Kako je preneo Telegraf, on je odlučio da napusti klub zbog neslaganja sa odlukom da Ilija Stolica ostane trener crno-belih.

Iliev je u ponedeljak obavestio članove uprave, kao i samog Stolicu da više ne želi da sarađuje sa trenerom Partizana.


Sportski direktor se nije slagao sa filozifijom fudbala trenera, čak ni sa izborom tima u poslednjem meču sa TSC, a pre toga su Iliev i Stolica imali žučnu raspravu na sastanku posle remija u Nišu, kada se Partizan na jedvite jade spasao poraza jedanaestercem u 95. minutu.

On je bio izričit u želji da se Stolici uruči karta u jednom pravcu, dok je Milorad Vučelić za šefa stručnog štaba zatražio još četiri meča „fore“, posle kojih bi se povukla konačna crta.

Iliev to nije želeo da prihvati, pa je odlučio da napusti klub, jer smatra da bi ta odluka mogla da ugrozi i košta ceo klub u budućnosti.

Pomenimo i to da nije prvi put da Ivica Iliev napušta funkciju sportskog direktora, učinio je to i iz moralnih razloga u proleće 2019. godine, posle odlaska Zorana Mirkovića, ali je ostao na funkciji koordinatora skauta i pomagao prilikom angažovanja pojačanja.

Vratio se u leto 2020. na funkciju, a Upravni odbor kluba je godinu dana kasnije verifikovao tu odluku kada se Partizan pod vođstvom Aleksandra Stanojevića plasirao u grupnu fazu Lige konferencija.

 


Be the first to comment on "ZEMLJOTRES: Ivica Iliev podneo ostavku!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*