ILIEV GOVORIO O INCIDENTU NA KONFERENCIJI: To je sve iza nas

Tokom promocije nekadašnjeg fudbalera Crvene Zvezde Ognjena Ožegovića došlo je do malog incidenta, Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je povišenim tonom zapretio novinaru koji mu je postavio neprijatno pitanje.

Nekoliko dana kasnije, Iliev je govorio za Novosti o tom incidentu.

– To je sve iza nas. Želim da se bavim fudbalom i Partizanom – kratko će Iliev.

Potom je govorio malo i o prelaznom roku:

– Odmah na kraju sezone su nam otišli Milenković i Vlahović u Fiorentinu, Mihajlović u Herenven, a posle starta kvalifikacija za Ligu šampiona Leonardo je pojačao Al Ahli. Uroš Đurđević je bio sa nama do kraja puta ka Ligi Evrope i otišao u Olimpijakos. Osnovni cilj ovog leta smo ispunili, plasmanom u drugo po snazi evropsko takmičenje. Tek kada smo videli da smo u probranom evropskom društvu realizovali smo dovođenje nekoliko zaista zvučnih pojačanja i sva su po meri Partizana – kaže Iliev za „Novosti“.

Na spisku pojačanja nalazi se čak devetorica fudbalera, a neki od njih se računaju u transfer bombe koje je Iliev hrabro najavio.

– Doveli smo Sumu, Miletića, Pantića, Mitrovića, Solomona, Antonova, u poslednji čas i Ožegovića. Ne bih trošio posebno reči na povratak golmana Stojkovića i Zorana Tošića. Da smo imali malo više sreće u žrebu kvalifikacija za Ligu šampiona i da smo mimoišli Olimpijakos, odnosno da smo se direktno plasirali u Ligu Evrope, sva ova pojačanja bi još ranije bila kod nas. Ponosni smo na prelazni rok koji je možda najbolji za Partizan u poslednjih nekoliko godina – dodaje Iliev.