U HUMSKOJ ĆE DEFINITIVNO BITI JOŠ POJAČANJA: Vazura govorio o prelaznom roku i otkrio jedno ime!

Sinoć je Ivica Iliev dao izjavu da crno-beli pokušavaju da dovedu ,,bombu nad bombama“, a danas je to otprilike potvrdio i Miloš Vazura.

„Sigurno će doći još dva igrača. Pojačaćemo se. Zavisili je od toga da li ćemo proći Videoton, a kako smo u toj misiji uspeli, mogu da kažem da ćemo u naredna dva, tri dana dovesti još dva pojačanja. Pregovaramo sa levim bekom Nemanjom Antonovim i njegovim klubom Grashopersom (pozajmica, op. au), to je blizu završetka. A za drugog igrača ne mogu još da otkrivam“, rekao je Vazura u izjavi za TV Arenasport, sa lica mesta.

Prvi operativac Parnog valjka ocenio je da ekipa Miroslava Đukića ima objektivne šanse da zauzme jednu od prve dve pozicije u Grupi B (Dinamo Kijev, Jang Bojs, Skenderbeg) koje vode u narednu fazu takmičenja.

„Možemo da budemo zadovoljni. Imamo šanse i možemo da igramo sa svima. Mislim da i navijači Partizana mogu da očekuju mnogo od ove evropske jeseni. Naš cilj je da prođemo grupu. Sa ovim ekipama možemo da igramo. Protivnici nisu atraktivni, Dinamo je tu najveća ekipa, svima će utakmice s Ukrajincima biti najteže“, ocenio je Miloš Vazura.