BITKA ZA RUSIJU: Poljska jedva sa Crnom Gorom, velika pobeda Škotske nad Slovenijom!

Od 20:45 odigrano je pet poslednjih mečeva petog kola evropskih kvalifikacija za SP u Rusiji.

Crna Gora je u Podgorici doživela poraz od lidera grupe Poljske. Bilo je 2:1. Levandovski je lepim pogodkom iz slobodnog udarca doneo vođstvo svom timu u 40. minutu. Ipak, naši susedi se u 63. minutu vraćaju u igru. Koljašević sjajno centrira, a Mugoša glavom poravnava na 1:1. Crna Gora nije izdržala do kraja utakmice, Poljaci preko Piščeka stižu do važne pobede.

U drugom meču ove grupe Rumunija i Danska odigrali su bez golova 0:0.

Severna Irska stigla je do bitne pobede. Ostrvljani su na svom terenu rutinski savladali Norvešku sa 2:0. Vord i Vašington su postigli golove, oba u prvom poluvremenu. Ovim trijumfom Severna Irska stiže do druge pozicije na tabeli, dok su Norvežani u problemu, pošto su trenutno tek peti sa samo tri osvojena boda.

Slovačka je uz male poteškoće pobedila Maltu u gostima sa 3:1. Vajs, Greguš i Nemec su bili strelci za Slovake, dok je jedini pogodak Maltežana postigao Faruđa. Oba tima su mel završili sa igračem manje, crvene kartone dobili su strelci golova, Faruđa i Nemec.

Škotska je na Hempden Parku u Glazgovu došla do ogromna tri boda. Domaćin je golom Martina u 88. minutu sa 1:0 savladao Sloveniju i tako u potpunosti zakomplikovao situaciju u grupi F.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо