VESNA ČOVIĆ UDARILA PO PARTIZANU I NAVIJAČIMA: Džikić je isti kao Vujošević, Grobari su jaki samo kada su u grupi!

Posle vređanja od strane Grobara na meču između Partizana i FMP oglasila se i supruga prvog čoveka Crvene Zvezde, Vesna Čović.

Ona je u intervjuu za Blic žestoko reagovala na navijače, ali i na članove Partizana.

–  Ne dotiče me pogrdno skandiranje navijača Partizana i ne plašim ih se. Imala sam nekoliko bliskih susreta sa navijačima Partizana koji su mi, uvek kada su u grupi, dobacivali i pretili, a kada ih upitam zašto to rade, oni počnu da se izvinjavaju. Jaki su samo kada su u grupi, rekla je Vesna Čović.

– Problem je što znam mnogo više o organizaciji kluba nego svi zajedno iz Partizanove uprave. Njihovo vređanje je odraz nemoći i njihovog vaspitanja. Kukavički je vređati supruge, maje i bake.
Džikić me je dodatno iznervirao i razočarao jer se nijednom rečju nije ogradio od takvih skandiranja. Podlegao je pritisku, postaje novi Dule Vujošević, a zna se u prošlosti kako su ljudi iz Partizana gepekovali i tukli sudije, izjavila je gospođa Čović za Blic.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg portala, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači. Hvala!

1 Comment on "VESNA ČOVIĆ UDARILA PO PARTIZANU I NAVIJAČIMA: Džikić je isti kao Vujošević, Grobari su jaki samo kada su u grupi!"

  1. Kao siptari jaki samo u grupi

Comments are closed.