DENVER JE IZGUBIO, ALI JE SRPSKI MEDŽIK PONOVO DOMINIRAO: Partija života NBA superstara Nikole Jokića (VIDEO)

Košarkaši Denvera nisu uspeli da stignu do četvrtog trijumfa u nizu pošto ih je San Antonio pobedio sa 118:104, ali je zato srpski superstar Nikola Jokić odigrao partiju karijere.

Neverovatni momak iz Sombora je još jednom oborio rekord u broju poena u NBA ligi. Ove noći postigao ih je čak 35, pa je po deseti put u za redom bio najefikasniji igrač svog tima.

Postao je i prvi košarkaš Nagetsa, posle Karmela Entonija daleke 2008. godine, koji je u tri uzastopna meča ostvario dabl-dabl učinak, svom izvanrednom košgeterskom učinku dodao je 12 skokova i 4 asistencije.

Srpski reprezentativac je na terenu proveo 37 minuta, iz igre je šutirao 14/22, a impresivan je bio sa linije penala, 5/5.

Pored Jokića u Denveru se istakao i Barton sa 18 poena. U taboru San Antonija daleko najbolji bio je Kavai Leonard sa 34 poena, dok je Marej dodao 24.

Denver je trenutno na osmoj poziciji Zapadne konferencije, dok su Sparsi prvi pratioci Golden Stejta.

Na kraju prava je šteta što Nikola Jokić nije izborio učešće na All staru NBA lige, jer je to svojim partijama i te kako zaslužio.

Ipak, jedno je sigurno, Srbija će imati veoma dobar razlog da u narednoj deceniji ostaje budna do kasno u noć.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg portala, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači. Hvala!