VAZURA SMIRUJE NAVIJAČE: Platićemo sve na vreme

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je danas da taj fudbalski klub sigurno neće biti suspendovan iz Evrope, jer će namiriti sve potrebne obaveze u predvidjenom roku.

Agencija AP objavila je danas da je UEFA suspendovala Partizan na tri godine zbog dva i po miliona evra duga, uglavnom poreza.

„Nismo suspendovani, već je to pretnja suspenzijom. Imamo vremena do kraja januara da izmirimo dugovanja i to ćemo učiniti. Suspenzije neće biti“, rekao je Vazura agenciji Beta.

On je demantovao da je dug Partizana dva i po miliona evra.

Nije to tačna cifra. Dugujemo 450.000 evra. Platili smo već 90, a ostalih 360.000 ćemo izmiriti u predvidjenom roku. Oni su pogrešili, verovatno jer je u pitanju porez, a mi smo reprogram poreza predali poslednjeg dana. Verovatno su tako pogrešili„, rekao je Vazura.

Upitan da još jednom potvrdi da li će Partizan biti suspendovan, Vazura je rekao: „Neće sigurno. Platićemo sve na vreme„.

Beta

Ukoliko želite da pomognete rad našeg portala, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači. Hvala!