TEŠKE REČI: Jedan od najvećih promašaja žestoko isprozivao Crvenu Zvezdu

Vladan Lukić Marakana

Bivši fudbaler Crvene Zvezde Edson u izjavi za ESPN otkrio je da je u Beogradu proveo jako težak period i da je klub bio nesposoban da mu obezbedi boravišnu i radnu vizu.

– Stigao sam u Srbiju u februaru, pošto sam otišao iz Sao Paula. Na kraju sam u Beogradu ostao samo pet meseci jer sam se suočio sa mnogim problemima. Odlučio sam da raskinem ugovor, klub nije rešio dokumentaciju za moju porodicu, a i plate su stalno kasnile, započeo je svoju izjavu Edson, a onda je još žešće nastavio.

– Svaki igrač iz Južne Amerike sanja da igra u Evropi, ali ima klubova koji nisu dobri, recimo u Crvenoj zvezdi se stvari ne rade kako treba. Bio sam usamljen, samo sa Lućom Ibanjesom i Ugom Vijeirom sam mogao da razgovaram, sa ostalima ne jer loše govorim engleski, rekao je Edson.

Otkrio je da je morao da ide i u policiju.

– Oni nisu bili sposobni da mi urade boravišnu i radnu vizu, morao sam da idem i u policiju… Znao sam da ćemo biti šampioni, ali sam ja razmišljao o drugim stvarima. Planirao sam da mi se ćerka rodi u Srbiji, ali smo se supruga i ja plašili da će nas deportovati i imali smo tri meseca da rešimo problem. Uspeli smo, ali sam se vratio u Brazil sa suprugom u osmom mesecu trudnoće, završio je ljutiti Edson.

Izvor: B92, ESPN

Ukoliko želite da pomognete rad našeg portala, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači. Hvala!