ZA OVAKVE ZLOČINE SE IDE U HAG: Zvezdino brutalno gaženje nemoćnog Zadra

Košarkaši Crvene Zvezde nastavili su seriju pobeda, pošto su u 16. kolu ABA lige demolirali Zadar sa 113:65 pred punim Pionirom. Savršen početak godine.

Ekipa Dejana Radonjića i dalje ne zna za poraz u ABA ligi ove sezone, a ovo joj je bio i najubedljiviji trijumf.

Crveno-beli su od samog starta započeli brutalno masakriranje nemoćnog protivnika, i da nisu malo spustili ručnu u poslednjoj četvrtini, trijumf bi bio daleko teži pod Zadrane.

Ovde je svaki izveštaj bespotreban, pošto je na terenu postojao samo jedan tim. Košarkaši srpskog šampiona su se neverovatnom predstavom zahvalili navijačima koji su popunili Pionir, što je do sada bila prava retkost u ABA ligi.

Do poluvremena Radonjićevi momci su ubacili neverovatnih 67 poena, a do stotke su stigli već početkom četvrtog perioda. Bila je ovo prava igra mačke i miša. Nadamo se da ovaj meč nisu gledale sudije iz Haškog tribunala, pošto se za ovakav zločin obično određuje maksimalna kazna zatvora!

Najefikasniji u Crvenoj Zvezdi bio je Volters sa 17 poena, a pored njega su dvocifrena bila još čak petorica igrača. Mitrović je odigrao kapitenski i ubacio je 16 koševa, jedan manje dao je Simonović, a Dangubić je meč završio sa 14. Pored njih istakli su se i Bjelica sa 11 i Lazić sa 10 poena.

Kod pregaženih i nemoćnih gostiju najbolji je bio srpski košarkaš Ivan Marinković sa 2o poena.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg portala, kliknite na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači. Hvala!