STRAŠAN DERBI DELA MADONINA: Milan dva puta vodio, ali je Inter ipak stigao do boda (VIDEO)

U jednom od najvećih derbija italijanskog, evropskog i svetskog fudbala Milan i Inter su odigrali nerešeno 2:2.

Bio je ovo najverovatnije poslednji derbi Dela Madonina za Silvija Berluskonija kao vodećeg čoveka Rosonera, pa su mu navijači Milana priredili sjajan poklon na tribinama.

Milan je dva puta vodio, ali se Inter oba puta vraćao i na kraju je potpuno zasluženo stigao i do boda.

Domaćin je poveo golom Susa u 43. minutu. Sa rezultatom 1:0 se i otišlo na poluvreme, ali treba napomenuti da je Inter ipak bio bolji rival i prvih 45 minuta, bar kada se pogleda statistika.

Tu statističku nadmoć Neroazuri su uspeli da iskoriste u 53. minutu kada je Kandreva poravnao na 1:1. Međutim, Milanu nije trebalo dugo da ponovo povede. Igrao se 58. minut kada je sjajni Suso svojim drugim golom na meču doneo vođstvo svom timu od 2:1. Inter je posle primljenog gola krenuo svim silama u napad. Bližio se kraj meča i izgledalo je da će Milan uspeti da se odbrani i osvoji tri velika boda. Ali, gosti su u poslednjim sekundama stigli do boda. Muriljo je izveo korner, a na pravom mestu je bio Perišić, pa je konalan rezultat 2:2.

Ovim bodom ekipa Milana izjednačila se sa Romom i sada deli drugo mesto sa klubom iz glavnog grada. Inter je tek deveti sa 18 poena.