ZVEZDA POSRNULA U KRAGUJEVCU: Radnički zasluženo stigao do boda!

Fudbaleri Crvene zvezde su u Kragujevcu gostovali ekipi Radničkog u okviru 6. kola plej-ofa Superlige i meč je završen rezultatom 1:1.

Susret na „Čika Dači“ bio je praktično bez rezultatskog značaja jer je Zvezda odavno osigurala titulu, dok domaćin ne može do nekog od kontinentalnog takmičenja.

 


Nije bilo preterano interesantno u većem delu meča, a Radničkom je ovo bio poslednji meč na čuvenom stadionu pošto se u Kragujevcu pravi novi.

Radnički će umesto u Kragujevcu naredne sezone igrati u Lazarevcu, a remijem sa Crvenom zvezdom su čuveni stadion „Čika Dača“ i zatvorili.

Utakmica je uglavnom bila monotona i bez pravih prilika, pa je podela bodova nekako i najrealniji ishod, a trebalo nam je više od osamdeset minuta igre da bismo videli prvu zanimljivost.

Mirko Ivanić se za to postarao, pošto je maltene tek što je ušao u igru postigao lep gol, šutnuo je iskosa sa leve strane i od prečku loptu poslao pravo u mrežu Radničkog, pa je Zvezda od 83. minuta imala prednost od 1:0.

Radnički je uspeo da odgovori momentalno, pošto je samo tri minuta kasnije Luka Zorić zatresao mrežu Crvene zvezde i doneo poravnanje fudbalerima iz Kragujevca.

VAR je morao da proveri da li je sve bilo regularno, pa pošto jeste na semaforu je upisan i drugi gol, 1:1.

 


Nije se igralo previše, videli smo još tri minuta nadoknade i Zvezda kolo pre kraja ostaje jedini neporaženi tim u ligi, pa će pred svojim navijačima odigrati poslednje kolo sledeće subote i tako spustiti zavesu na sezonu 2022/23 koju završavaju šampionskom titulom.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "ZVEZDA POSRNULA U KRAGUJEVCU: Radnički zasluženo stigao do boda!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*