POSTAVE ZA DERBI: Nema eksperimentisanja, ipak jedna dilema postoji

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće od 17 časova 172. večiti derbi na Marakani u okviru 24. kola Superlige Srbije. Treneri oba tima, Vladan Milojević i Igor Duljaj, imali su dosta vremena da na treninzima odaberu startnih 11 za derbi, a evo ko će imati najveće šanse da počne utakmicu.

Završili su veoma uspešno poslednje provere večiti rivali, Crvena zvezda i Partizan, u Superligi Srbije pred 172. večiti derbi.

 


Zvezda je bila bolja od TSC-a u Bačkoj Topoli (3:1), dok je Partizan u Humskoj savladao Železničar iz Pančeva istim rezultatom.

Ipak, skupo je platila ekipa trenera Vladana Milojevića pobedu u derbiju kola, jer su čak dva igrača doživela povrede. Prvo je kapiten Aleksandar Dragović napustio teren u 30. minutu, da bi isto učinio i krilni fudbaler Vladimir Lučić u 43.

Lučić je gore prošao od Dragovića, završio je sezonu, dok bi austrijski internacionalac trebalo da bude spreman za ovaj duel.

Očekivana postava Zvezde za 172. večiti derbi
Crvena zvezda (4-2-3-1): Glazer – Rodić, Dragović, Spajić, Mijailović – Stamenić, Hvang, Kanga – Bukari, Olajinka, Endijae.

Trener crno-belih, Igor Duljaj, za razliku od Milojevića nije imao većih dilema, osim toga što je čekao potvrdu o zdravstvenom stanju kapitena Svetozara Markovića.

Ipak, kako Marković, tako i Mateuš Saldanja bili su na poslednjem treningu crno-belih i zajedno će pokušati da osvoje bodove na Marakani.

 


Očekivana postava Partizana za 172. večiti derbi
Partizan (4-3-3): Jovanović – Antić, Kovačević, Marković, Stojković – Ovusu, Zahid, Natho – Goh, Severina, Saldanja.

Be the first to comment on "POSTAVE ZA DERBI: Nema eksperimentisanja, ipak jedna dilema postoji"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*