TURBO NOVAK: Đoković uništio Nišikorija i poslao jasnu poruku Endiju Mareju

Novak Đoković je odigrao savršen meč, u kome je ekspresno  savladao Keija Nišikorija sa 2:0 (6:1, 6:1) i tako se plasirao u finale završnog mastersa u Londonu.

Srpski teniser odigrao je savršen meč i nije dozvolio ni promil šanse svom rivalu iz Japana. Meč je trajao svega 67 minuta, pa će Novak dočekati sutrašnje finale daleko odmorniji nego Marej.

Na ovom meču Nole je dominirao od samog starta, sve do kraja. Odmah je oduzeo servis rivalu, a zatim još jedan, te je ekspresno stigao do 4:0. Do kraja seta Nišikori je uspeo da uzme jedan gem i to na Novakov servis, ali to je bilo sve. Posle samo 36 minuta igre Đoković je vodio sa 1:0.

Ništa se nije promenilo ni u drugom setu. Novak je kao i u prvom setu lako i ubedljivo stigao do prednosti od 4:0. Kei je konačno osvojio i gem na svoj servis, prvi u meču, ali to je bio njegov maksimum. Đoković je u sedmom gemu na servisu protivnika iskoristio prvu meč loptu za plasman u novo finale završnog mastersa. Ovaj set trajao je 31 minut.

Novaka sutra u finalu čeka Endi Marej u najvažnijem meču sezone. Pobednik će završiti godinu na prvom mestu, a mi znamo i verujemo da će to biti Novak. Da li se i vi slažete?

 

 

 

1 Comment on "TURBO NOVAK: Đoković uništio Nišikorija i poslao jasnu poruku Endiju Mareju"

  1. Novak se vratioi sebi-to je najvaž
    nije
    Kao da je do sada bio u nekom polu snu,.Oduševljeni smi svi njime ponovo, ne zbog ubedljive pobede nego zbog opšteg izraza na licu i koncentracije koju je najzad opet pronašao.ono protiv Nišikorijua je solo sonata za violinu koja svira svilen konac!

Comments are closed.