ČUVENI DOKTOR GRMI: Raonić je slagao da je povređen, udružili su se da unište Đokovića

Kao što je već poznato, Endi Marej je postao prvi teniser sveta zbog predaje Miloša Raonića.

Kanadski gorostas crnogorskog porekla nije ni izašao na teren u polufinalu masters u Parizu, zbog pokidanog butnog mišića.

Ipak, čuveni doktor Moma Jakovljević smatra da je Raonićeva povreda bila samo loša gluma.

–  Ako je stvarno izjavio da je pokidao butni mišić, onda je slagao! Da bi zarasla i minimalna pukotina mišića potrebno je mesec dana. Čak i da je neko istegnuće, krvni podliv i da nije trenirao sve te dane, opet ne bi mogao da se oporavi u ovako kratkom roku! Mogao je da kaže da mu nije dobro ili neki drugi razlog da navede, ali ovo je smešno, kaže doktor Jakovljević za dnevni list Alo.

Đoković će već danas imati priliku da se osveti Raoniću u meču drugog kola na završnom mastersu u Londonu.

– Oni su se dogovorili šta će ko kome da kompenzuje jer je poznato da u svakom sportu svi hoće da ruše šampiona. Udruže se drugi, treći, peti, šesti… Na šampiona udaraju svi koji su ispod njega, u svakoj profesiji, ne samo u tenisu. Pokušavaju da ga destabiliziju, ali, naravno, ne treba na to da se obazire. Sada raznorazni lupetaraju kako je zbog ishrane pao na drugo mesto i dodaju još svašta. Došlo je do zamora materijala, vratiće se Nole brzo, završio je svoj intervju za Alo čuveni doktor Moma Jakovljević

3 Comments on "ČUVENI DOKTOR GRMI: Raonić je slagao da je povređen, udružili su se da unište Đokovića"

  1. Noooleee rastuuuriii izdaicu prodanu dusu

  2. Ja sam to shvatio jos pre nego sto je mec izmedju Mareja i Raonica poceo u Parizu.Ko ce koiga do Crnogorci svoga, a srpskoga+

  3. Trebalo bi Raonića kazniti kao što su kaznili Australijanca Kirjakosa jer je otkazao meč zbog navodne bolesti.Jer ako poslije samo sedam dana može da se kreće a i da odigra onako meč protiv Vavrinke, trebamo se zapitati jeli to ponašanje pravog sportiste.

Comments are closed.