PREMIJER LIGA: Šok na Etihadu u poslednjim minutima, Sanderlend konačno pobedio, Barnliju goleada protiv Palasa (VIDEO)

Od 16 časova odigrane su prve četiri utakmice 11. kola  Premijer lige.

Lider Mančester Siti osvojio je samo bod na svom terenu, pošto je na Etihadu odigrao 1:1 sa Midlsborom. Fudbaleri Pepa Gvardiole su u prvom poluvremenu bili daleko bolji rival, propustili su pregršt sjajnih prilika, dok su uspeli da postignu samo jedan gol. Strelac je bio Aguero u 43. minutu. Drugo poluvreme donelo je nešto bolju igru gostiju, ali je Siti i dalje bio taj koji se za sve pita. Dobre prilike propustio je Aguero, a kazna je stigla u prvom minutu nadoknade kada je De Ron glavom zakucao loptu u mrežu Građana za veliko slavlje navijača i igrača Midlsbora. Na kraju treći uzastopni remi Sitija na svom terenu u Premijer ligi, i šansa za Liverpul i Arsenal da preotmu čelo tabele.

Vest Hem i Stouk odigrali su takođe 1:1. Čekićari su poveli autogolom Vilana, dok je važan bod ekipi Marka Hjuza doneo Bojan Krkić.

Barnli je na svom terenu slavio protiv Kristal Palasa sa 3:2. Domaćin je na kraju prvog poluvremena imao prednost od 2:0, do koje je stigao golovima Vouksa i Gudmundsona. Ipak, ekipa Alana Pardjua se nije predavala, pa je preko Vikama i Bentekea stigla do izjednačenja. Barnli je na kraju smogao snage da stigne do trijumfa, igrao se 94. minut kada je Barns doneo velika tri boda svom timu.

Prvu pobedu u ovoj sezoni zabeležio je i tim Sanderlenda. Ekipa koju predvodi Dejvid Mojes napravila je malo iznenađenje na gostovanju Bornmautu, bilo je 2:1. Domaćin je poveo na samom startu utakmice golom Goslinga. Sanderlend je do kraja poluvremena izjednačio preko Aničebea. Na samom startu drugog dela Pinar je dobio drugi žuti karton, pa su gosti ostali sa igračem manje. Ipak, to im nije bio problem, pošto su ubrzo stigli do preokreta. Strelac je bio Defo sa bele tačke.

Od 18:30 na programu je derbi meč između Čelsija i Evertona.