MIHA PRED JUBILEJ U SERIJI A: Da nisam bio selektor Srbije….

Trener fudbalera Torina Siniša Mihajlović u sutrašnjoj utakmici 12. kola Serije A, protiv Kaljarija, biće 200. put na klupi u italijanskom prvenstvu.

Mihajlović, bivši trener Bolonje, Katanije, Fiorentine, Sampdorije i Milana, ističe da je ponosan na takav poduhvat.

„Možda bih imao više utakmica da nisam bio selektor Srbije, ali sam jako srećan i ponosan što sam oduvek davao sve od sebe. Nekad je to bilo dovoljno za pobede, nekad ne, ali uvek sam hteo sve više da napredujem. Bolji dani će doći“, rekao je Mihajlović na konferenciji za medije pred utakmicu.

On je pozvao svoje fudbalere da pokažu karakter i svih 90 minuta odigraju na maksimalnom nivou, kao bi se izbegle oscilacije kao na prethodnim mečevima.

„Statistika ne laže, bili bismo drugi da se samo računa prvo poluvreme. To znači da smo uvek imali pravi pristup, osim možda protiv Intera, ali moramo da naučimo da igramo u istom ritmu ceo meč. Neophodno je da sačuvamo koncentraciju za drugo poluvreme“, rekao je srpski trener.

Fudbaleri Torina trenutno se nalaze na osmom mestu na tabeli Serije A sa 16 bodova, a sutra na svom terenu dočekuju Kaljari od 18 sati.

Tanjug