CRVENO-BELI TURNIR: Pobedi košarkaše Zvezde u NBA 2K17 igrici i osvoji vredne nagrade

KK Crvena zvezda mts ponovo Vas poziva da se igrate, takmičite sa svojim idolima, dobro zabavite i osvojite vredne nagrade – Novi turnir NBA 2K17 i ovog novembra!

Zvezdaši, ukoliko mislite da bolje kucate od Ognjena Kuzmića ili rešavate utakmice od Marka Gudurića, prijavi se na veliki turnir u video igrici NBA 2K17 koji 8. i 9. novembra organizuju Košarkaški klub Crvena zvezda mts i Delta City. Tradicionalno već treću godinu za redom ljubitelji planetarno najveće basket simulacije imaće priliku da se u atrijumu šoping-mola takmiče za vredne nagrade, ali okušaju u dvobojima jedan na jedan sa prvotimcima crveno-belih.

Prvak ABA lige i Srbije još jednom se nalaze među privilegovanim evropskim klubovima koji su potretisani i u ovogodišnjem izdanju NBA2K serije. Zajedno sa ostalih 15 evroligaša i još pet timova iz Evrokupa, crveno-beli brane boje Starog kontinenta u konkurenciji ekipa iz najjače košarkaške lige na svetu. Kao globalni partner NBA, Evroliga je ponovo učestvovala u kreiranju ove simulacije, a dala je i podršku ovom
promotivnom turniru.

Tokom dva dana takmičenja virtuelni košarkaši će se na Sony PlayStation 4 konzolama međusobno boriti za titulu najboljeg, dok će prvog dana turnira imati takođe priliku da odigraju video partiju protiv prvotimaca Crvene zvezde. Prijavljivanje takmičara traje do 7. novembra na Info pultu Delta Cityja, a za tri najbolja učesnika predviđene su vredne Champion nagrade koje će uručiti prvotimci Crvene zvezde.

KK Crvena Zvezda

FOTO: KK Crvena Zvezda