NOVAK RUTINSKI: Đoković bez problema savladao Milera!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Parizu pošto je u dva seta, veoma rutinski, savladao Žila Milera, 6:3, 6:4.

Srpski igrač odigrao je veoma dobar meč protiv veoma opasnog rivala. Vidi se da je eliminacija iz Šangaja arhivirana i da je Nole spreman da odbrani ono što mu pirpada, prvo mesto na ATP listi.

Đoković je bio dovoljan po jedan brejk u oba seta da bez problema savlada Milera. Važno je napomenuti da je prvi igrač sveta veoma solidno servirao, a odigrao je i nekoliko vrhunskih poena. Žil Miler je tokom celog meča, koji je trajao 82 minuta, imao samo jednu brejk priliku, naravno nije uspeo da je iskoristi.

Novak je u osmom gemu drugog seta propustio dve meč lopte na servis rivala, ali je u narednom gemu odigrao doktorski i asom je završio meč i obezbedio plasman u treće kolo. Tamo ga čeka Grigor Dimitrov, kome je Bagdatis predao meč posle jednog odigranog seta.

Novak brani titulu u ‘Gradu svetlosti’, četvrti put u nizu, gde mora da stigne bar do finala ukoliko želi da zadrži prvo mesto na ATP listi pred Završni turnir u Londonu.