OSTOJIĆ: Lepo je kad se probudiš posle pobede i datog gola

Odbrambeni fudbaler Partizana Bojan Ostojić rekao je danas da mu je drago zbog gola i pobede nad Voždovcem (3:0) u 12. kolu Superlige, ali dodao da je već arhivirao taj meč i okrenuo se narednim izazovima.

„Lepo je kada se probudiš rasterećen, tvoja ekipa je probedila, a još si se i ti upisao u listu strelaca. Ipak, samo jedan dan se uživa u tome i već sutradan se sve zaboravlja, a stavljaju se novi izazovi i ciljevi pred sebe“, rekao je Ostojić za klupski sajt.

Ostojić, koji je na početku sezone bio u drugom planu, iskoristio je šansu i pogodio mrežu Voždovca u 55. minutu, posle asistencije Alena Stevanovića.

„Zahvalan sam treneru Nikoliću na šansi i drago mi je da sam opravdao njegovo poverenje usled povrede Milenkovića. Odlična je konkurencija na mom mestu, ali to vas samo tera da vi dajete maksimum“.

Iskusni defanzivac u Partizan je došao kao pojačanje iz Čukaričkog i kao najbolji štoper srpskog šampionata prošle sezone, a sada kaže da bi voleo da „pomeri lestvicu“.

„U Partizanu uvek mora mnogo više od postignutog, pritisak je konstantan i samo se pobede računaju, sve ostalo je neuspeh. Lepo je sve imati zabeleženo u biografiji i imati te uspehe – 94 utakmice i četiri gola za Čukarički i osvojen Kup, ali sada je to samo cifra koja se pamti“, zaključio je Ostojić.

FOTO: FK Partizan

Tanjug