DAO DVA GOLA, PA… Rišarlison PROVOCIRA fudbalere Srbije posle pobede Brazila!

Tanjug/AP

Fudbaleri Brazila bili su bolji od Srbije sa 2:0 na startu Mundijala u Kataru.

Junak Karioka bio je napadač Totenhema Rišarlison koji je postigao oba pogotka za našeg rivala.

Brazilac nije krio zadovoljstvo posle trijumfa nad Orlovima.

 


Ostvario sam san iz detinjstva. Odigrali smo dobru utakmicu, posebno u drugom poluvremenu, kada se protivnik umorio što smo uspeli da iskoristimo. Sada smo srećni i sigurni – rekao je Rišarlison.

Rišarlison je prethodno Svetsko prvenstvo u Rusiji propustio zbog povrede.

– Pre četiri godine sam plakao, mislim da mi je to bio jedan od najdužih dana u životu. Čekao sam lekarski nalaz, doktoriišli s jedne na drugu stranu, vreme je stajalo. Sav trud oporavka je vredeo, potrudio sam se da stignem do Svetskog prvenstva.

Njegov drugi gol protiv Srbije bio je fenomenalan, a fudbaler Selesaa ga je iskoristio da isprovocira reprezentativce Srbije.

– Ne znam da li su u Srbiji pratili, ali sam postigao sličan gol na treningu u Italiji. Ono što uradiš na treningu i jeste suština da ponoviš na utakmici. Imao sam priliku da zahvatim volej i postigao sam prelep gol. Postizaću ih još. Moram samo da se zahvalim svojim saigračima. Rekao sam da mi je potrebna samo jedna lopta da postignem gol i ta lopta je stigla. Tokom nedelje sam govorio da će biti teško probiti njihov blok, a navikao sam da igram protiv zatvorenih timova u Engleskoj, pa sam naučio da koristim prilike koje mi se ukažu. Hvala Bogu, večeras sam dve pretočio u golove – zaključio je prvotimac Totenhema.

Srbija naredni meč igra sa Kamerunom, a Brazil protiv Švajcarske, oba duela na programu su u ponedeljak 28. novembra.

 


Be the first to comment on "DAO DVA GOLA, PA… Rišarlison PROVOCIRA fudbalere Srbije posle pobede Brazila!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*