AGONIJA JUNAJTEDA NA OLD TRAFORDU: Stouk oteo dva boda Murinjovim momcima (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Junajteda još jednom su razočarali svoje navijače. Ekipa Žozea Murinja remizirala je na Old Trafordu 1:1 sa fenjerašem Stoukom.

Crveni đavoli su bili daleko bolji rival u prvom poluvremenu. Imali su nekoliko stopostotnih prilika, ali je šuteve Ibrahimovića i Lingarda iz izglednih situacija sjajno branio golman Grant. Imao je i Stouk par opasnih napada, ali je De Hea svaki put bio siguran. Na poluvreme se otišlo rezultatom 0:0. Gosti su bili bolji rival u prvih 15-ak minuta drugog dela. Junajted je nakon toga ponovo stekao terensku inicijativu, a ulaskom Marsijala i Runija, Murinjov tim je još više podigao igru. Izmene su i donele pogodak, Marsijal i Runi su kombinovali, a Francuz je prelepim šutem u dalji ugao savladao po prvi put nemoćnog Granta. Nastavio je Mančester sa dobrom igrom, ređale su se šanse, ali je neverovatni golman Stouka sve branio, pogotovo Ibrahimoviću. I onda, kada se to najmanje očekivalo, Stouk stiže do izjednačenja. Rezervista Volters je šutirao, a De Hea je loše odbio loptu, na nju je ponovo naleteo Volters i šutirao, lopta se još jednom odbila, ovoga puta od prečke do usamljenog Džoa Alena, kome nije bilo teško da sa par metara postigne gol. I posle primljenog gola Junajted je ređao šanse, pokušavao je besumučno Ibra, ali ga je Grant svaki put čitao. Najveću priliki propustio je Pogba, koji je na centaršut Rašforda pogodio prečku. Na kraju ostalo je 1:1.

Ovim remijem Murinjov tim upao je u još veće probleme, pošto se trenutno nalazi na tek šestoj poziciji. Stouk je konačno upisao jedan dobar rezultat, pa se tim Marka Hjuza popeo na pretposlednje mesto, i trenutno ima tri boda.