BUNDESLIGA: Šestica Dortmunda, lagana pobeda Bajerna (VIDEO)

Od 15:30 odigrano je šest utakmica trećeg kola Bundeslige.

Najubedljivija bila je Borusija koja je deklasirala u Dortmundu Darmštat sa 6:0. Domaćin je u prvom poluvremenu postigao samo jedan gol, strelac je bio Kastro u 9. minutu. Ali, u drugom je usledila rapsodija Milionera. Ramos je pogodkom u 48. minutu pokrenuo lavinu. Pulišić je šest minut kasnije povisio na 3:0. U poslednjih 30 minuta Dortmnud stiže do još tri pogodka. Kastro se još jednom upisao u strelce, a u samoj završnici pogađali su Rode i Mor. Darmštat je od 57. minuta igrao bez isključenog Nimejera.

Laku pobedu upisao je i Bajern, koji je  na Alijanc areni savladao Ingolštat sa 3:1. Gosti su došli do iznenadnog vođstva u 7. minutu golom Lećana. Ipak, Levandovski je izjednačio samo pet minuta kasnije. Do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata. Minhenski klub je u nastavku meča stigao do pobede golovima Ćabija Alonsa i Rafinje.

U ostalim mečevima Hamburg je demoliran na svom terenu od strane Red Bul Lajpciga sa čak 4:o. Hofenhajm i Volfsburg odigrali su bez golova, dok je Frankfurt na svom stadionu pobedio Leverkuzen sa 2:1.