POLUVREME: Mesi i Milik po dva gola, Kafu slomio Bazel kao Zvezdu, Bajern rutinski (VIDEO)

TOK MEČEVA:

Odigrano je prvih 45 minuta nove sezone Lige šampiona.

Prvi gol smo videli u Parizu gde je Kavani doveo domaći PSŽ u vođstvo protiv Arsenala, do kraja poluvremena nije bilo golova, pa je rezultat ostao 1:0.

Barselona je pitanje pobednika u duelu sa Seltikom rešila već u prvih 45 minuta. Blaugrana je postigla dva gola, i oba je dao Mesi na asistenciju Nejmara. Seltik je imao priliku kod rezultata 1:0 da sa penala dođe do izjednačenja, ali je Dembeleu Ter Štegen odbranio penal. 2:0 je rezultat prvog dela. Već na startu drugog poluvremena Nejmar je pogodio za 3:0.

Fudbaleri Bajerna takođe vode 2:0 protiv Rostova posle uvodnih 45 minuta. Prvo je Levandovski pogodio sa bele tačke u 28. minutu, a u drugom minutu nadoknade gol je postigao i Tomas Miler. Klub iz Miinhena je potvrdio pobedu preko Kimiha, koji je postigao gol u 53. minutu.

Najviše golova videli smo u Kijevu, gde je Napoli preokrenuo rezultat i vodi sa 2:1. Domaći Dinamo poveo je golom Garmaša u 26. minutu, ali su Napolitanci preko dvosrtukog strelca Milika došli do bitne prednosti.

Atletiko Madrid vodi na gostovanju PSV sa 1:0, jedini strelac bio je Saul. Klub iz Ajndhovena mogao je da dođe do izjednačenje pre kraja poluvremena, ali je Gvardado promašio jedanaesterac.

Fudbaleri Ludogoreca vode na poluvremenu protiv Bazela sa 1:0. Gol je postigao Kafu, na sliičan način kao u Beogradu protiv Crvene Zvezde.

Benfika takođe vodi sa 1:0 protiv Bešiktaša. U meču koji sudi Milorad Mažić lisabonski tim je poveo preko Červija u 12. minutu.