PARTIZAN NASTAVIO DA SE BRUKA: I Spartak bolji od sramnih crno-belih (VIDEO)

Fudbaleri Partizana još jednom su potpuno razočarali svoje navijače. Doživeli su novi poraz u Superligi, ovoga puta od njih je bila bolja ekipa Spartaka sa 2:1.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali su crno-beli bili ti koji su imali inicijativu i bolje šanse. Najbolju je propustio Mihajlović, ali je iskosa šutirao daleko preko leve stative. Imao je i Spartak polupriliku preko Mudrinskog, ali bez opasnosti za gol tima Marka Nikolića.

U drugom poluvremenu, strateg crno-belih se odlučio da izmeni Đurđića i uvede Alena Stevanovića. Everton je imao nekoliko pokušaja, a prilikom jednog golman Janošević je sjajno regaovao. Tražio je i Mihajlović put do gola, ali bezuspešno. Kazna za jalove pokušaje Partizana stigla je u 67. minutu, kada je Milan Makarić iz prvog šuta svog tima u okvir gola savladao Bojana Šaranova. Mlađani rezervista domaćina, koji se na terenu našao 15 minuta ranije, ukrao je loptu Evertonu, povukao je ka kaznenom i šutirao, a ona na putu do mreže zakačila Nikolu Milenkovića i završila u mreži. Spartak je poveo sa 1:0. Ubacio je Nikolić Leonarda, a to mu se ubrzo i isplatilo. Brazilski rezervista je sa 18, 19 metara sjajno šutirao i matirao nemoćnog golmana domaćih, pa je Partizan ponovo imao aktivan rezultat, 1:1. I kada se očekivalo da crno-beli svim snagama krenu ka pobedi, usledio je hladan tuš. Nemanja Milić iskoristio je prazan prostor na polovini rivala, pretrčao oba štopera Partizana i stigao pre Šaranova na sjajnu dugu loptu, pre nego što je majstorski prebacio istrčalog čuvara mreže crno-belih, a potom glavom smestio loptu u gol. Subotičani su poveli sa 2:1. To je bio i konačni rezultat utakmice.

Posle šest kola Partizan ima samo 7 osvojenih bodova, i trenutno je 11. Spartak sa druge strane igra sjajno i upisao je četvrtu pobedu, pa se šepuri sa druge pozicije sa 12 osvojenih bodova.

Crno-belima nije pomogla ni nova promena trenera. Izgleda da u Humskoj ima dosta većih problema, od samog trenera.