MEKNER SPASAO GVARDIOLIN DEBI: Siti teškom mukom i autogolom došao do pobede (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Sitija teškom mukom su pobedili na Etihadu Sanderlend sa 2:1. Ovo je bio i debitantni meč na zvaničnim utakmicama novog menadžera Građana, Pepa Gvardiole.

Meč je počeo sjajno za Siti. Van Anholt je već u četvrtom minutu oborio Sterlinga u šesnaestercu, a Bob Medli je opravdano pokazao na belu tačku. Aguero je preciznim šutem doneo prednost svom timu. Ipak, domaći igrači su teško stvarali šanse u prvom delu, čak su opasniji bili fudbaleri Dejvida Mojesa, koji su imali nekoliko zrelih pokušaja, ali Kabaljero je bio nesavladiv.

Nije Siti ni u drugom delu blistao, propustio je dobru priliku preko Aguera, a kazna je stigla sa druge strane. Rodvel je sjajno uposlio Defoa, koji je poslao loptu kroz noge golmana Kabaljera, pa je u 71. minutu bilo 1:1. Mojes je sve karte bacio u odbranu, ubrzo je izveo Defoa, a ubacio štopera Meknera. To mu se i obilo o glavu. Navas je ubacio loptu sa desne strane, a bivši štoper Junajteda ju je sproveo u svoju mrežu, pa je tim Pepa Gvardiole došao do premijerne pobede.

Ceo meč sa Mančester Siti odigrao je Aleksandar Kolarov, i to na poziciji štopera. Pokazao se veoma dobro novom treneru.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо